Over mij

Hoi, ik ben Mascha (28) en een echt ochtendmens. Het liefst begin ik de dag met zwemmen, met een rondje hardlopen of wandelen en een stevig ontbijt inclusief een lekkere cappuccino. Ik houd veel van sporten en ben altijd druk in de weer. Maar daarnaast kan je me ook vaak vinden met een boek op de bank, of een toffe serie. Want rust nemen voor jezelf is nou eenmaal ook belangrijk. Ik woon samen met de leukste vriend die ik kan wensen en heb geweldige vrienden.

Al van jongs af aan vond ik het interessant om me bezig te houden met andere mensen. Wat is de reden dat ze doen wat ze doen? Waarom reageert iemand zo? Wat doe ik zelf eigenlijk? En waarom? Niet alleen op sportief vlak heb ik mezelf het laatste twee jaar ontwikkeld, maar ook op mentaal vlak. Ik leerde mezelf beter kennen en mijn zelfvertrouwen en zelfkennis groeide enorm.

Met elke stap die ik zette, werd ik telkens trots. Mijn motto veranderde en werd:

Be scared but do it anyway.

Bepaalde dingen in mijn leven leerde me dat ik graag voor mezelf wilde werken. Naast Bits of Wisdom heb ik een blog, als zusteronderneming van dit bedrijf, en werk ik in als copywriter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *