samenwerken

Wil je graag samenwerken met Bits of Wisdom?
Dat kan!!

Heb je het idee dat jouw merk goed past bij a Bits of Wisdom? Stuur me dan een berichtje. Ik word altijd heel enthousiast van mensen die moeite doen voor een leuk mailtje. Dus geen: ”hoi blogger”, of andere one-in-a-million mailtjes. Dat soort berichten maakt niemand enthousiast.
Daarbij maakt het mij niks uit of je werkt voor een van de grootste bedrijven van Nederland, of en van de kleinste. Vertel in je mail over je bedrijf en waarom je wilt samenwerken en wat je ideeën zijn. Ik maak cursussen over zelfontwikkeling, ik werk dan ook alleen samen met als je aanbieding hierbij aansluit.

Ik sta open voor alles wat enigszins bij mijn site past. Denk hierbij onder andere aan de onderwerpen: power woman, lifestyleboeken en planners. Valt jouw product of dienst hier niet onder, maar denk je wel dat we bij elkaar passen? Schroom dan vooral niet om me toch een berichtje te sturen.  Mail naar mybitsofwisdom@gmail.com 

Ik behoud me het recht om niet te schrijven over dingen die zonder overleg zijn opgestuurd.

Product toesturen
Ik vind het leuk om je product te ontvangen en nieuwe merken/ondernemers te supporten! (En zeker kleine, startende bedrijven!) Houd er rekening mee dat het zomaar opsturen van een product je geen aandacht verzekert op mijn site/social media kanalen.